Lugg, 10 spänn och lite vinjettmusik...

Skit o mög!!! En gång om året klipper jag lugg.. Det råkade bli idag och nu inser jag varför jag bara gör det en gång om året.. Attans attans attans...
Jag ser ut som en tönt och Nova-Li kollar på mig som hon sett ett spöke...

Har lugnat ner mig sen mitt arga inlägg igår... Så nu e de lugnt igen..
Lite ångest har jag allt.. Min vän Big Bad Bengt hade en teori om att många tjejer är så aviga och sura så när nån glad kommer, tänker killarna, där är en som man kan få!

Vi har börjat i fortsättningskurs på babysim och har ny lärare. Vår förra va tyst som en liten mus och man hörde knappt nåt hon varken sa eller sjöng..
Den nya är betydligt högljuddare (fult ord) och jag har nu upptäckt att jag både sjungit fel text och fel melodi i en av låtarna... Men eftersom jag inte hört va den första sjungit har jag tydligen kommit på en egen... Eftersom jag ändå sjungit relativt högt (iaf jämfört med läraren) så måste hon ju hört att jag inte haft ett rätt!! Hahaha.. Hystersiskt kul faktiskt...
Så nu är jag helt bortkommen i den nya gruppen. :(buhuu...

Somnade vid 3 i natt så jag är lite sliten idag. När vi va på IKEA stod jag och drömde mig bort..Jag låg hemma i vår stora nybäddade säng.. Jag väcks av att det står en liten gubbe framför mig och säger: 10 spänn för dina tankar!!! Jag skrattade lite generat och berättade (jag behövde veeerkligen dom 10 kronorna...) Han lyssnade, skrattade och gick vidare.. Snåljåp..

Tänk va mkt härligare livet varit om det man haft lämplig musik som spelas vid olika tillfällen.. Ni vet, som i filmer..
Musik har ju sjuk påverkan på sinnet..

Sorglig musik när man har blivit dumpad och gråter: 
* Everybody hurts - REM

När något fantastiskt händer:
* A moment like this - Kelly Clarkson

Om man varit otrogen eller blivit bedragen:
* Always - Bon Jovi

Uppmuntrande musik när man har gråtit färdigt.
*I will survive - Gloria Gaynor eller Diana Ross

När man hittat den rätte:
* All the man I need - Whitney Houston

Olycklig kärlek:
* Cryin - Aerosmith

Så om vi tar ett exempel på en vanlig dag... Hmmm..
När jag vaknar vill jag höra...
Gooooo morron gooo mooooorron Hör fåglar sjunga glatt... Sven-Ingvars va? (men vill man verkligen höra den sådär på morgonkvisten? man kanske bara blir irriterad?)

När jag tar mig en dusch och sen sitter o äter frukost vill jag höra....
Vilken härlig dag med Ted Gärdestad... (braaaa Camilla..)

(detta är aaaassvårt att komma på, så ni vet..)

Sen kör jag någonstans... Och då vill jag höra.....
(helst Titti Schultz på Rix Fm.. men de skulle liksom försöra vad jag nu håller på med..)
Favourite game med Cardigans... (Inte för att jag tycker den är så jättebra, men just nu kom jag att tänka på den eftersom hon kör bil i videon..) (så detta va inte så jättebra exempel kanske..)

Sen träffar jag upp min LOVER.. (haha...) och går en runda i skogen med honom.. (inte snusk nu alltså.. romantiskt..) Då vi går där hand i hand börjar plötsligt...
I`m a slave for you... Britney! ( nä, eller inte.. om jag va väldigt underkastad i förhållandet kanske...)
Hmmmm....
I swear med All for one... (vad hände med dom förresten? One hit wonder eller?)

Sen äter vi en mjukglass i skuggan... Då börjar...
Du du du dududu... Ice ice baby... (jag vet, jag är skittråkig...)

Får nog ta en paus...

Det råkade gå en dag innan jag fortsatte skriva...
(luggen ser om möjligt ännu värre ut idag.. Tvätta håret kanske hade varit en bra idè...)

Känner att de här med att komma på låtar till en hel dag lät som en bra plan i mitt lilla huvud.. men de är så svårt att komma på låtar så detta tar alldeles för lång tid...
Men det jag ville komma fram till är nog att man kan få mer utlopp för sina känslor med hjälp av musik.. och allt hade blivit lite dramatiskare liksom... vilket kanske nu när jag tänker efter, inte är ett jättebra argument.. (känner att gropen jag gräver blir djupare och djupare...)
Men va faan...
Dessutom hade det ju varit skitjobbigt att gå bland folk.. Jävla massa olika låtar överallt.. De är ju inte som att alla är vid samma sinnesstämning...
Screw this!!!
Jag har nu kommit fram till att det är bra att vi INTE har musik som startar automatiskt i vår vardag.. Är ändå rätt nöjd med radio, skivor, tv, musik i affärer, i mobilen, på cafèer, på gymmet, på krogen, på restaurang(eller? kommer ju inte ut så ofta nuförtiden..) mm.. (eller ärligt talat kommer jag inte på mer just nu..)

Känns underbart att ha skrivit ännu ett inlägg om helt totalt meningslösa saker!
Tänk vad mkt jag tillför världen... <3

Skärp er killar!! (not interested..)

Vad fan är det för fel på vissa killar??? Varför tror dom att dom är Guds gåva till kvinnan???
Tydligen tror dom att bara för att man snackar är glad och trevlig, så är man ute efter något!!! Detta känns så manligt.. För dom flesta tjejer jag känner antar inte att killen är störtintresserad bara för att han snackar med henne..
När blev alla så självgoda?
Varför kan man inte prata med både tjejer OCH killar på en fest? 
Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt..

De va en kille som hade sagt till min kompis: henne hade jag kunnat få lätt.. (om mig..) Först fattade jag inte vilken kille hon menade (så meningslöst intryck gjorde han..) när jag sen fattade höll jag på att skratta ihjäl mig!!
You wish din lille snorvalp!!
Pratade inte mer med honom än vad jag pratade med alla andra på festen, kom inte ens ihåg honom förrän jag blev påmind ju...
Tydligen är problemet (enligt min vän) att jag pratar precis likadant med killar som tjejer. Och då skulle jag vara intresserad av ALLA....

Jag vet att jag är upptagen och är inte överhuvudtaget intresserad av någon annan än min Daniel, så därför ser jag inte någon skillnad på om jag pratar med tjejer eller killar. När jag va singel va de nog lite annorlunda, då va man mer medveten och uppmärksam.
Nu bryr jag mig inte ett jääävla skit i vad andra killar tycker om mig!!
Och tydligen utstrålar man nån typ av självsäkerhet som man oftast inte gör när man är singel och egentligen vill träffa någon.. Hajar ni?
För om ni tänker efter, folk som veeerkligen vill träffa någon gör oftast inte det... och folk som bestämmer sig för att vara singel träffar alltid någon skitsnabbt..
Alltså, det handlar om vad man utstrålar..
Själv har jag iaf aldrig blivit intresserad av någon som varit uppenbart desperat..

Har pratat mkt med Daniel om det här.. (JA, vi kan prata om allt och inget undanhålls) Har frågat om han och hans vänner uppfattar det likadant om någon tjej pratar med dom på nån fest. Men han tycker det är idiotiskt, han pratar också med alla! Han tror inte att tjejen vill ligga för att dom snackar lite!

Har förstått att killar går ut för att ragga. Tjejer går ut för att dansa. (oftast, inte alla såklart)
Så om man är på ett uteställe förstår man kanske lite mer att killar tror man är intresserad, MEN på en vanlig fest?????
Jag vet få tjejer som går ut för att hitta nån...
Tjejer hoppas istället på att träffa någon genom jobb eller vänner.
Antar att det är därför det blir många missförstånd.. Vi går ut med helt olika förhoppningar..
De är klart, om du är intresserad av någon kille är det ju spännande att se om just HAN är ute det kvällen och så, men då har du ju träffat honom förut...
Ni kanske tycker jag är ute och cyklar men..

För rätt länge sen va vi på en fest och sen gick vi ut.. på vägen hem får jag ett sms av en kompis där det står typ: Johan är helt förstörd över att du är upptagen!!!
Jag bara: Vem fan är det??
Jaha.. Då är det en kille som jag pratat med på förfesten.. Vi snackade en del o han va rätt kul, men sen va de inte mer med det (enligt mig).
Då visar det sig att när min vän kör hem bl a honom är han så frustrerad att han säger till henne att stanna bilen så han kan hoppa ut och skrika!! (okaj...)
Han säger: FAN!!! jag lovar att hennes kille är ett jävla stolpskott!!! (han kunde inte ha mer fel..)
Och sen säger han att han ska hem och skriva en låt om detta...
Jösses kors... Snacka om att man uppfattar situationer olika.. jag visste inte ens vad han hette...

Detta har hänt så många ggr nu att när vi kom ut i lördags och mötte upp min väns kille + kompis sa jag till honom direkt: Bara så du vet är jag INTE intresserad av dig!! (bara för att klargöra, har alltså träffat honom innan så han va inte helt okänd, då hade det varit lite pinsamt) Men vi skrattde gott iaf!

Jag tänker såhär... Om jag skulle säga till en kompis: "jag tror att han är intresserad av mig", så ska jag vara jävligt säker på min sak. hade dött av skam om det visade sig att killen inte varit intresserad ju..
Men killar verkar inte bry sig om det, dom är så jävla självupptagna och tror att dom är så jävla intressanta bara för att man snackar med dom..
Skärp er för helvete!! De är ju pinsamt!!

Om en tjej är intresserad så skickar hon sms och håller på!! Det räcker inte att hon pratar med er en gång!!!!!
(dessutom kan du alltid klämma fram info från hennes tjejpolare som vet allt, om hon är intresserad så vill hon att de ska komma fram..)

Är för gammal för sån här skit.
Låt mig vara glada, snackiga Camilla.
Jag vill inget med dig! FATTA!!

Pigg tärna spelar klarinett..

Funderade lite över de här att folk (tjejer) ofta beskriver sig som pigg o glad (har faktiskt ALDRIG hört eller sett någon kille skriva det). Vad innebär det att man är pigg då, undrar jag?
Att man inte behöver sova middag?
Att man studsar upp ur sängen på morgonen?
Att man inte snoozar?
För isf är jag INTE pigg. tvärtom. Jag är den tröttaste jag känner. Jag är en trött o glad (50% iaf) tjej..
Eller e de så att pigg betyder att man snackar mycket om oväsentliga saker kanske?
För isf är jag pigg...
Det finns ju inget bättre än att prata om helt totalt meningslösa saker..

Idag fick jag en jättefin fråga.. Vill du bli min tärna?
En normal peson skulle väl reagerat positivt och tacka ja direkt? Eller?
Men nu är jag ju som jag är... Såhär gick mina tankar:
HERREGUUUUUD!!! JAAAG???
Vad glad jag bli!!!!
Men herregud. Jag? Ah nä.
Tal.
Kyrka.
Folk.
Gud va jag känner mig svettig.
Fan, jag mår illa.
Tänk att hon frågar just MIG!!!!
Vilken hög puls jag har!
Guuud va gulligt!
Vilken ära!
Shit, bara jag inte kräks, mår verkligen illa nu....
Herreguuud va varmt här är inne!!!!!!
Du du du duuuuu.... (bröllopslåten)
Hon kommer ju behöva ruska mig precis innan vi ska gå in i kyrkan och skrika: TA DIG SAMMAN KVINNA!!!!
Jag måste veeerkligen duscha så fort jag kommer hem...
Jag kommer inte kunna äta den goda bröllopsmiddagen. Kommer var för nervös inför talet...
Tänk när Lina gifte sig.. Visste att hon skulle nämna mig i sitt tal och jag höll på att kissa på mig av bara det...
ALLA kommer ju titta på mig när jag håller talet.
Jag är faktiskt kissig redan nu känner jag...
Jag kommer inte ha en aning om vad dom andra sagt innan jag hållt mitt tal.
Pling pling i glaset...
DING DONG. DING DONG.

Ja, typ såhär fungerar fröken Magnell.. (tänk om jag blir Magnell - Svärd någon gång.. hmm. du du du duuuuu... du du du duuuuuu.....)
Jag haaaatar när fler än 4 personer tittar på mig på en gång!!! Blir sjukt nervös!!
När Lina gifte sig bad hennes tärna mig att gå fram o lägga en lapp vid dopfunten precis innan det skulle börja. Vilket betydde att kyrkan va fullsatt redan. Jag vågade inte. Jag vågade alltså inte gå förbi alla dessa människorna för att lägga en lapp... de va de enda jag behövde göra men klarade det inte. Så jag bad någon som såg ut att veta var dopfunten var.. (jag hann ju tänka: TÄNK OM JAG INTE HITTAR DOPFUNTEN DÅ!!!)

De konstiga är att när jag va liten så sjöng jag och dansade i skolan. (alltså när vi hade uppvisningar, inte annars..) Jag ääälskade det!!! Dessutom spelade jag klarinett! ( coolt, jag vet...) OCH va med i en om möjligt ÄNNU coolare orkester! (där jag iofs inte kan skryta med att jag spelade.. jag var MED, men satt mest o rörde på fingrarna för att de skulle se ut som att jag spelade... jag va kaaaaaass.... och jag ville ju inte förstöra för dom andra.. och jag kunde ju faktiskt inte låtarna.. va inte så värst flitig på att öva heller... anledningen att jag fortsatte va främst för att jag tänkte: Mamma o pappa har ju lagt ner så mkt pengar på detta, så de är ju taskigt om jag slutar nu.. " så ist fortsatte jag slösa deras pengar... :( förlåt..)
En vinterdag i årkurs 8 skulle jag upp och sjunga White Christmas med kören. Precis innan vi skulle upp började jag må illa, svettas o blev extremt kissig.. Sen höll jag på att svimma. Så vår studierektor vid tillfället (Thor Andersson) upptäcker de o får ut mig i friska luften o hämtar en stol.
Efter det blev jag aldrig den samma Camilla.
Hon va för alltid borta.
Vilket kanske på nåt sätt va bra.. Va veeerkligen inte så bra på att varken spela klarinett eller dansa.. (vilket jag iofs är gryyyym på när jag är full..dansa alltså..) Så jag kanske gjorde världen en tjänst.. Eller iaf mina föräldrar.. "va duktig du va idag Camilla"... Tänk va föräldrar håller skenet uppe för sina talanglösa barn..

Känns som att jag tappade tråden litta... Bröllopet!
Sa till henne att jag måste fundera.. Jag vill men vet inte om jag klarar det nämligen..
Hon känner mig väl och förstod..
Det är ett litet bröllop.
Jag har träffat alla.
Jag behöver inte hålla tal.
Jag ska gå in i kyrkan med deras lille son, vilket betyder att alla kommer titta på honom.. (svisch...)
Så.. Det är inte så mkt att fundera över.
Jag har nu tackat JA!!!!
Är sååå sjukt exhalterad!!
Kan inte sova..
Har googlat möhippor hela natten..
Har sjukt mkt ideer som snurrar...
Funderar, funderar..
Fantiserar, fantiserar..

Bröllopet kommer äga rum september 2011..
Så de e nog rätt lugnt?
Detta är sååååå mig...
Jag har rääätt mkt tid på mig....
Det som är bra är att jag har 1 år och 5 (eller 4) månader på mig att förbereda mig mentalt.
Tror ni jag hinner????
Shit va jag känner mig stressad nu!!!

Filmsnusk... (usch o pi....)

För att fortsätta lite i temat om film ska jag ta upp en annan sak som t ex Mulholland Drive (med 3 L inte med 4 som jag skrev innan) innehåller.. Nämligen SNUSK!! Usch o fy!! Får jag skriva om detta??? JA, det får jag!! (eller??)
Iaf.. I dom flesta filmer finns de alltid någon slags sexscen, mer  eller mindre iaf.. Om vi nu koncentrerar oss på dom med mer.. Där finns lite olika genre (hur skriver man det i plural??) bland dom också. Nämligen mer eller mindra genanta.
Kan inte säga exakt vad som skiljer dom åt men jag blir väääldigt besvärad emellanåt. Egentligen handlar det nog mest om i vilket sällskap man är när man ser filmen.
I Mulholland Drive finns det lesbiska sexscener och en onani-scen som gör att jag blir väldigt generad av vem jag än tittar med faktiskt. Kan hända att det är för att man är inte lika van vid att se en tjej göra sånt.. 

För några år sedan skulle jag, min pappa och hans nuvarande fru (hihi!! dom precis gift sig! <3) kolla på en film med Meg Ryan. Alla älskar ju Meg! (vilken doffsing) Men denna skulle vara en thriller, man e ju van vid att se henne i romantiska komedier o så.. 
Den hette "In the cut" och detta blev några av de längsta 2 timmarna i mitt liv.. Jag tror utan att överdriva att Meg va naken typ halva filmen! (men Meeeeg???) Den va så jäkla snuskig!! Deras språk var vidrigt och dom hade sex hela tiden!!
Denna film hade jag kanske inte upplevt så genant med vänner, men att sitta där med pappa o fru va extremt obekvämt! Så jävla pinsamt kändes det..
Min kära syster kom ner o såg tvn och utbrister: Vad EEE de ni tittar på???!!!! (smått chockad)
Ja, va fan tittar vi på? känns som de e nån jävla porrfilm eller nåt...
SÅ.. om ni vill se den så rekommenderar jag att INTE titta med era föräldrar!

Det är rätt sjukt det här med att man blir generad å andras vägnar (??????)(googlade precis det,man kan nog säga så..) även om det bara är på film! Och nu menar jag inte bara naket utan ni vet när folk gör bort sig.. Ibland kan man knappt titta eftersom man skäms! Man bara tänker: NEJ NEJ NEJ!!!! Gör inte det!!!
Vissa (eller många egentligen) filmer har jag sett många gånger. Och är där något pinsam som händer så är det precis som om man hoppas på att just DENNA gången kommer personen göra det annorlunda. Men ack nej.. Liiika pinsamt varje gång..

Har ni sett den nya serien på tv4 Modern Family? Så jävla rolig!
T ex: Ett gaypar har adopterat ett barn och ska avslöja det för familjen, den ena killen ber sin partner att inte göra för stor grej av det. Familjen är samlad, plötsligt börjar musiken till Lejonkungen, och in kommer partner med nån brokig särk och lyfter dramatiskt upp det lilla barnet i luften precis som Simbas pappa håller honom när han är nyfödd! hahaha! Shit va kul de va alltså!!
(fast detta är kanske en sån grej som man ska se för att det ska va kul..hmm..)
I vilket fall är det en väldigt kul serie om man har min humor! (den bästa alltså)

Ska jag göra något helt otippat nu och inte skriva mer än såhär?
Ja, va fan! Ibland får man "go a little wild"....


Snubbla i stan, Mullholland drive och kurator

Finns de nåt värre än när toapappret är så dåligt så när man drar i det får man bara av en ruta i taget???? GAAAAHHH!!!!!!!!!!!
Till slut har man en hel hög med massa rutor bara...
Ett av livets förtret... (kan man säga så?) (det kan man nog inte...) jaja... Ett av livets bekymmer då? (lät ok iaf..)

Häromdagen fick jag ett samtal från en kurator på vårdcentralen, gällande att jag mådde så dåligt när lillan föddes. Hon är 8 1/2 månad nu. Tack, men nu behöver jag inte få er hjälp. Det behövde jag för 8 1/2 månad sen då ni fick remissen..
Så jävla kasst! Jag fattar att det kan ta lite tid men detta är ju löjligt!!!
Och folk säger att dagens sjukvård är dålig.. (förstår INTE vad dom menar...)
Ja, dom ringde ju iaf.. till slut..... ;P
Men nu mår jag bra och det är ju huvudsaken! :)

Har ni sett Mullholland Drive??
Väldigt bra men vääääldigt konstig...
En film av David Lynch. Det var tänkt som ett pilotavsnitt till en tv-serie, men det blev ingen forts utan avsnittet blev en film, detta gör att man får inte så många svar...
Jag håller på att bli DUM I HUVUDET!!! Har kollat den några gånger och precis när man tror man får ihop allt så blir man förvirrad igen.. För några sekunder känns det som att allt faller på plats och sen rasar allt.. Extreeeemt irriterande faktiskt! Det finns lika många olika förklaringar på filmen som det finns tittare. 
Har suttit med vänner o pausat och kollat olika diskussionssidor på nätet undertiden vi kollat på den för att reda ut allt.. men ack, blir inte mkt klokare för det..
Kan tänka mig att många tycker den är kass för att den är så konstig, men för mig är det bara exhalterande eftersom man blir helt besatt!! 
SÅ.. Om du gillar sånt o lyckats missa denna fantastiskt beroendeframkallande film, så se den för bövelen!! Ring mig sen så kan vi diskutera!! 

Igår gjorde jag ett klipp på blocket! Två vita bokhyllor och en rosa (rätt ful..hihi..) skrivbordsstol till Nova-Lis blivande rum för endast 200 kr!!! (fick stolen för 25 spänn så.. och jag är ju besatt av rosa om ni inte förstått det.. mitt lilla barn ser ju ut som en bakelse...såg henne på långt håll när Daniel o hon va ute och gick o jääävlar va rosa hon är!!! hahahahahaha!!!! ME LÖÖÖÖÖÖÖÖVE!!!!!)

Slängde by the way ut säckarna med kläder som jag rensade ut för exakt 26 blogginlägg sen häromdagen!! Bättre sent än aldrig! Och LINDA! Det blev en sån UFF-container! Duktig jag är va? VA? VA? 

Nåt av det roligaste som finns är att se folk snubbla på stan... JESUS.....(på engelska)
Det är ju förstås om dom inte slår sig.. (för mkt iaf...)
Det ser ju såååå roligt ut. Och alla blir alltid lika generade!
När man själv gör det håller man ju på att dö av skam om man inte har någon med sig man kan skratta med.. Det gör stor skillnad faktiskt. 
Jag menar, man skrattar ju inte och kollar på någon okänd människa om man är ute och går ensam. (fast det har jag råkat göra några gånger, och om dom inte ler då, uta tittar på en som man är dum ihuvudet blir det om möjligt äääännu pinsammare..)
Iaf.. om man har någon med sig så kan man skratta tillsammans och då känns allt lite bättre.. <3
(länge sen jag gjorde ett sånt hjärta..)
På tal om det så har jag hela tiden fått gå in på andras sidor och kopierat det jävla hjärtat för att kunna ha det i mina statusar (på facebook alltså) och det är skitjobbigt. Sen sa Lotta att man kunde skriva en sån här < och en 3 så blev det automatiskt ett hjärta! Skitbra ju! Har inte förstått hur folk orkar sitta o kopiera så dom får massa hjärtan...
 
Nu kom jag ifrån de här med att snubbla på stan..
Men för att fortsätta så för 3 år sen lyckades jag snubbla på sidan och tog emot med vänsterarmen. Det gick liksom i slowmotion.. Konstigt.. Men visst gör vissa saker det? Iaf.. kände att det gjorde ju lite ont om man säger så, men tänkte va fan.. de e lungt..
Mina vänner tog det bra och försökte hålla sig för skratt så gott dom kunde eftersom det gjorde ont. (man måste ju alltid vänta tills personen ger klartecken att det är ok, innan man bryter ihop av skratt..)
Dagen efter hade jag ännu ondare..
Min dåvarande kombo Jonas övertalade till slut mig att jag va tvungen att åka till akuten. sjuuuuukt jobbit ju... När jag kom dit trodde dom att den var urled, men röntgade mig och såg att jag brutit armbågen (????) och hade en fraktur i underarmen.. Satan.. Sjukskriven 3 veckor. Jag sa bara, det går inte! Det är påsk och jag är fullbokad på jobb! (frisörhuset) Vi har 30-40 st på väntelista!!!
Men det hjälpte såklart inte.. Det va inte utan ångest jag ringde min chef...
(det va dessutom 1 april, så hon trodde jag skojade bara..)
Efter 3 vackor gick jag tillbaka.. Första klippningen tog dubbelt så lång tid som vanligt... Maj gadd va ont det gjorde... så jag fick sjukskrivas ett tag till...
Det känns så konstigt att vara hemma från jobb när man inte är sängliggandes. Jag hade ju ont men mådde ju inte dåligt. Det va skitfint väder så jag va ju ute och gick och så. Men shit vilket dåligt samvete man får ändå..
Tänkte hela tiden, tänk om någon kund ser mig nu..
(Blev inte gipsad eftersom det skulle gå snabbare att läka utan.)
En annan sak jag funderade över var att är det inte bara gamla tanter som bryter en massa när dom trillar? Är mitt skelett så skört att det knäcks bara jag snubblar lite?
Eller handlar det egentligen om att man börjar bli gammal? hmmm...

Nova-Li är helt svart runt munnen eftersom hon envisas med att tugga på alla våra skor.. Vanligt förekommande?
Nu har jag inget mer på hjärtat för stunden..


"Mans-göra", grillen sönder och micromat..

Har ni sett Reebok-reklamen?? Vilket jävla ass (engelska) den bruden har! Vem fan kollar på skorna?? (och jag är ändå tjej liksom..)

Har på senaste spikat upp sladdar, hamrat upp ett lås i källarförrådet, burit möbler, lådor, gjort om i förrådet och rensat, satt upp taklampa. Är detta inte "mans-göra"?? (kanske det stavas mansgöra, om nu ordet finns..) För tydligen är alla hushållssysslor utom att laga mat några ggr i veckan "kvinno-göra"... Kan man göra nåt avdrag för detta? Nån jämställdhetsbonus? (fast då måste kanske den manliga delen i huset någongång göra kvinno-sysslor?..)
Förresten.. när jag kom ner i källaren kom jag på att jag vågar ju inte vara ensam där nere.. så jag blev lite rädd.. sen fortsatte jag fixa...
(om man glömmer att man inte vågar vara i källaren, är deten inbilland rädsla då?)

Har varit på utflykt till sthlm! Efter mkt om och men kom vi till slut dit..
När vi nästan kommit till Helsingborg hittade nämligen syster Daniels bilnycklar i sin ficka.. (låter som "syster Daniel" men syster = Marie)
Försökte få tag i vår far som bor i Lomma, tänkte om vi kunde lämna nycklarna där så hade de blivit lite närmare. Men ingen lycka.
Då kom syster på att Daniels pappa bor i Helsingborg (typ) och jobbar med Daniel så vi kunde lämna dom där kanske.. Skulle ringa, men eftersom jag bytat telefon har hans (kul det blev eftersom Daniels pappa heter Hans kom jag på) nr försvunnit. Ringde Daniel 5 ggr, men inget svar. Tacka vet jag 118118!!! (gratisreklam) (min blogg är ju sjuuukt populär så dom tjänar som faan på det!) Fick tag i svärfar och vägbeskrivning så vi behövde iaf inte köra tillbaka till Malmö.. (när jag hoppat in i bilen efter vi varit hos svärfar kom jag på att vi inte hittade därifrån till motorvägen heller, så jag fick självklart springa in IGEN..)

Även om vi inte hunnit så lång hade Marie och Richard blivit hungriga.. (SÄLLAN.....)
Första stopp blev Burger King, men dom hade inget baguette-bröd så vi fick köra vidare..

Nästa stopp blev Burger King igen, deras grill va sönder... (okej....) (så mkt för: grillat e godast..)

Tredje stopp blev Burger King, där va så lång kö i driven (eventuellt hittade jag just på det ordet.. alltså menade ju drive thru..) så jag gick in, bara en i kö.. Men deras "matlagare" (kock känns lite fel att säga..) va heeeelt värdelös! Han gjorde inte ett rätt den där Robert. Shit va alla bråkade... Jag stod där huuur länge som helst.. Till slut hann jag också bli hungrig så jag la till en cheeseburgare.. (för det blir man väldigt mätt på eller?)
Allt va så komiskt så jag kunde inte hålla mig, utan började skratta.. Vilket som tur smittade av sig på kassören som egentligen va rasande.. så till slut va dom flesta glada där ändå. Och vi fick till slut vår mat.
Då hade vi bara ca 54 mil kvar...

Resten av resan (nästan) ägnade jag o Marie till att återuppleva låtar från 2000-2001! Fantastiskt kul! Herre guuud va vi gol! (stackars Richard) Tror iofs inte att alla låter va från då, men skivorna brändes då iaf...
Nu snackar vi
A1 -  Same old brand new you, Five, The Coors - Runaway, Britney - Stronger, Warp Brothers - Phatt Bass, The Dark side mm... De sjuka är att man kommer ihåg de flesta texterna!!
Så kul man kan ha!!
Sen blev det lite Chess på det. ( där jag som vanligt helst vill sjunga alla stämmorna på en gång...can't help it..)

Har sååå mkt i mitt huvud men just nu vill det inte sippra ut nåt...

Förresten gott folk! Har fler läsare än någonsin (men någonsin menar jag på hela den månaden jag bloggat..)  men har färre kommentarer.. BUT WHY??? Hur tolkar man det? VA? VA? VA?

Ett till förresten..
Det finns så dumma skyltar.. Kolla denna!



För det första står micron på utsidan av disken på Burger King.
Så.. man måste alltså be en i personalen gå runt och sätta på den.
Endast personal eller vårdnadshavare - betyder det då att om jag är där med en vän och lillan måste det vara jag som går och ber om detta? För även om jag är förälder så får jag ju inte micra maten själv.
Och behöver det verkligen stå att maten inte får vara för varm? Som om att en förälder tänker: Ja, just ja! Tur att det står att maten inte får vara för varm! Hade fan glömt det annars...

Peace out Rabbit!

RSS 2.0