Återträff utan att se ut som en kyckling..

Mina böner blev hörda, så jag ser inte ut som en kyckling!! Håret blev jättebra! Ev bästa ljusfärgningen jag fått.... Hade sån tur att jag fick frisörläraren som gjorde det på mig! Hon va supergullig och det va riktigt kul att få sitta i stolen utan att känna sin frisör.. Jag sa inte direkt att jag är/var frisör, och sen gick det liksom över en gräns då jag inte kunde säga det, för då hade det blivit jättedumt...

Ibland blir det så i andra situationer, att man av någon anledning inte säger något man inte tycker är relevant just i stunden men som blir helkonstigt sen och då kan man inte säga det, för då är det konstigt att man inte sagt det tidigare.. fattar ni? Whatever.. sjukt ointressant i vilket fall...
Är iaf glad att det inte var någon elev, eftersom jag blir dum i huvudet om det tar för lång tid... Finns inget värre än när någon står o fjattar i håret.. det kryyyyyper i kroppen på mig!!

ÄNTLIGEN har vi blivit inbjudna till klassåterträff!!!! Har väntat i 15 låååååånga år på detta!! ;) När vi va unga (haha, va dumt det låter!) brukade faktiskt jag och mina vänner sitta och prata om hur det skulle bli, vad vi trodde de skulle bli av folk osv... I högstadiet fanns det dessutom många par som man i sin naivitet (kan man säga så?) trodde skulle vara tillsammans för aaaaalltid... hahaha... vilket skämt!! Känner bara ett par (bätte än inga) som hållt ihop sen dess! En eloge till dom!!
Dom flesta par kändes ju så seriösa så de va svårt att tänka sig att det inte skulle hålla.. Man fattade inte hur mycket man skulle förändras och hur mkt större världen var utanför Svedala... Men det räckte ju att man började gymnasiet så förändrades allt... Tacka gud för det kanske.. ;)

Så... Nu väntar förhoppningsvis en redig fest!! (Iaf om det är tillräckligt många som anmäler sig. Speciellt eftersom inbjudan såg ut som reklam....)
Jag tycker det är som roligast att va ute med många vänner och att träffa på många bekanta på stället. Så för mig är det en guldgruva med en återträff, ha med mig några av mina bästisar (ja, de låter som jag är 12 år..) och sen gå till ett ställe med massa ytliga vänner och bekanta! Dessutom känner vi väl alla varandra när vi är fulla???
De kan ju inte bli mer än lyckat!
Ev får väl hälften fylleångest när man dagen efter kommer på att man avslöjat för den och den att man va kär i dom i 7an eller nåt, men va fan... Hade någon sagt det till mig hade jag bara blivit glad!
Så varsågod!!! Det är bara att bekänna!

Nu är kl 00.00 så nu är jag 31 år!! Grattis till CAM MAG!!! Jösses, har redan fått två sms!!!! Miss Popular!!! ;)

Frisering, tvätt och dusch???

Va på Öland förra veckan, funderade på att jag behövde färga håret, men blev lite tveksam till denna salongen...






För det första: NAMNET BLAGA....
Vet inte riktigt vad det står för i resten av vårt avlånga land, men i Skåneland betyder det spottloska...
Mindre trevligt kan man ju tycka...
 
För det andra: DUSCH...
Kan gå med på frisering o tvätt, men dusch???? Undrar verkligen vad det innebär....

Så jag beslutade mig för att köra det säkra före det osäkra o skippa den frisören o låta min utväxt vara mörk ist..

Igår nådde jag nästan botten. Var på Hemköp och kom på mig själv att jag sjunkit så lågt att jag stod och kollade på Garnier hårfärg. Tragiskt. Förbjudet. Oacceptabelt.
Om man som frisör kollar på sånt är man vad man kallar "mindre rik" eller mer brutalt "jävligt fattig". Välj själv..

Jag har ALDRIG haft så stor utväxt som nu. Alla spår som fanns av att jag var frisör en gång i tiden är utsuddade... Puts väck! Nu ser jag mer ut som "white trash". Gött...

Igår gick jag in på en frisörskola här vi bor och fick en tid till ikväll. Jag ber till dom högre makterna att jag inte blir gulhårig!! Kan man bli annat för 240 kr??





"Den där (bleka) Camilla"

För att öka spänningen i vardagen sov vi med ett par decimeter öppen dörr midsommarnatten..  Lite dumt kan man ju kanske tycka, men det har varit inbrott i lägenheten under för några veckor sen och vi vill ju inte att Nova-Li ska vakna om dom bryter upp låset mitt i natten. Då e de ju bättre att dom smyger in lite tyst och tar va dom ska så vi kan sova vidare. Sömn är underskattat.

Under en tråkig stund för någon dag sen tog jag mig tid att räkna mina blåmärken. 32 stycken! Herregud, kan ni fatta? Jag ser verkligen för jävlig ut... 27 st sitter på benen.
Eftersom jag då inte har något pigment heller så syns dom ju väldigt väl också.. Vackert..

Fan va jag är avis på alla som blir bruna! Blir så himla irriterad!! Man kan ju justera det mesta på kroppen men att fixa pigmentet är nog svårare... JAAA.. jag vet Michael Jackson bla bla.. tror inte ett skit på att han skulle operarat sig för att bli vit i vilket fall!!!!
Det finns ju brun-utan-sol, men hur kul är det att gå runt och lukta sånt och desstutom vara lite gul och fläckig? Vet någon nån bra b-u-s som är billig, luktar gott och inte är gul så tipsa gärna isf! :)
Spraytanning gjorde jag när jag jobbade med det på Öland men de är ju inte som man har råd med det nu...
Folk blir så mkt snyggare när dom är bruna! Ögonvitorna och tänderna blir vitare, läppar o naglar får finare färg, celluiterna syns mindre, de är t o m som om att fläsket dallrar mindre OCH man blir smalare!! Dessutom blir kläderna snyggare, de finns nog inget finare än vita kläder på en brun person! T o m smycken blir snyggare!! Jääävla skit va snygg man kunde varit om man bara va lite brun.. Puhuuu... :(

Mina systrar ha jättefin färg och de har dom fått från mamma som nuförtiden inte skulle få för sig att sola. Värre bonnabränna än va hon har får man leta efter... Jag fick pigmentet (eller bristen av det) av min älskade far däremot.. Mitt enda hopp är att han vi 50-snåret äntligen jobbat upp brännan och han får jättefin färg nu! Inte brunast i stan direkt, men ändå!! Så, om 20 år typ så kanske, kanske...
Enda fördelen med att se ut som en porslinsdocka är att jag förhoppningsvis inte kommer se ut som Prinsessan Birgitta när jag blir gammal......



Hon har ju iofs vita kläder... ;P
De är inte så snyggt med den vita fläcken under hakan heller....
 
Men de kan ju bli värre.. Kommer ni ihåg Magda i "Den där Mary"?



Något man inte glömmer i första taget är hennes bröst som Ben Stiller råkar se.. haha.. håll i er!!




Hahahahahahahaha... sjukt kul film alltså..






RSS 2.0