"Jag kan visst bli svartsjuk, men inte på dig!!"

Häromdagen satt jag och Nova-Li i parken utanför. Jättemysigt som vanligt! Plötsligt kommer en liten thailändsk kvinna och hennes lilla pojke gående. När hon kommer fram till mig säger hon hej. Stannar vagnen. Tar en filt. Lägger den intill min. Och då menar jag KLOSS-intill! Hon la den alltså kant i kant me min! Sen tar hon ur pojken och sätter honom på filten. Och sätter sig själv. Pojken kryper genast över på vår filt och börjar leka med Nova-Lis leksaker. Men säger inte ett ljud sen.

Detta är en väldigt märklig situation att hamna i faktiskt.
Vi sitter alltså i en park, vilket betyder att det finns GOTT om plats. Där fanns typ 3 sällskap till i hela parken!
Hade hon satt sig 2 meter ifrån iaf hade det känts bättre.
Att hon dessutom inte säger ett ord sen va jättekonstigt.
Jag försökte prata lite men hon svarade inte, så jag antog att hon inte kunde svenska.
Så där satt vi...
Dududuuu... lalalaaa....*vissel*....
Det ska MYCKET till för att jag ska känna mig obekväm (kan prata mig ur det mesta, men nu hjälpte ju inte det eftersom hon inte fatta vad jag sa...) men detta va riktigt jobbigt.

Det är iaf sjukt osvenskt att göra så..
Man kanske gör så i Thailand? (får fråga vår vän Nan...)
I vilket fall..
Nova-Li verkade tycka det va rätt kul, förutom när han la sig över henne..hahaha....
Mamman hade vitt nagellack med svarta blommor på tårna och självklart ser lillan det och kryper fram direkt och ska peta på det.. (liiiite jobbit eftersom jag har fotfobi som dom flesta nog vet..)

Vi satt där i en evighet kändes det som..
Det va jättefint väder så jag ville ju inte gå, men jag tyckte det va så jobbigt så de va bara att packa ihop sig och gå..

Mina vänner säger att sånt här händer oftast bara mig. En gång träffade jag en kille på en busshållplats som började prata med mig. När vi gick på satte han sig över gången o fortsatte. Sen skulle vi på samma tåg.. På stationen passade vi varandras väskor när vi sprang på toa. När vi skulle på tåget såg jag till att sätta mig först så att han kunde välja själv om han ville sätta sig någon annanstans. Men han frågade om de va ok om han satt med mig och det va de, han va skittrevlig (och jäävligt snygg..hehe..). När vi kom till nästa destination skulle jag ta annat tåg och han en buss. Dom ropade att hans buss skulle gå om 3 minuter så han fick jättebråttom. Han kramade om mig och sa att det va jättekul att träffas sen sprang han till bussen. Sen såg jag aldrig honom igen. Vet inte ens vad han hette.. Vi pratade alltså i 4 timmar och vi hann få reda på massor om varandra. Så sjukt egentligen att man bara kan sitta och berätta massa för en främling. (har man otur kan de nog va lite farligt också..hmm...)
Hade det varit i en film hade vi sprungit på varandra något år senare, blivit kära, missförstått varandra, gjort slut. fått reda på att det va ett missförstånd av någon, jag skulle flugit någonstans och han hade hunnit stoppa mig preciiiiiis innan jag gått på planet och sen hade vi levt lyckliga resten av livet... (eller iaf fram till eftertexterna)

Nu va de ju en jävla tur att de inte va en film, nu fick jag ju istället träffa min älskade Daniel!!
På tal om honom.. Borde jag tvivla på hans kärlek?? Bedöm själva....

Häromdagen satt jag och en kompis o pratade om svartsjuka.. Typ såhär lät det:
Jag: Alltså jag skulle kunna stå här i bara Bh och klippa en kille utan att Daniel skulle bry sig.. Han vet inte vad svartsjuka är..
Daniel: Jag kan visst bli svartsjuk! Men inte på dig!
Jag o min kompis: VA??? Hahahahahahahahahahaha!!!!
Daniel: Det va kanske inget bra?

Så jääävla roligt!!!!! Vem fan blir han svartsjuk på då??????
Han försökte förklara sig.. "alltså jag blir inte svratsjuk för att jag vet hur du är och jag litar på dig!!" Det blev ju bättre. Jag förstod ju hur han menade men det lät ju sjukt kul!

Igår sa han såhär till min syster Marie:
"Vi måste ordna någon gång när vi två är helt själva!"
(Marie, du kommer ihåg ord för ord, men de va typ så han sa..)
Detta säger alltså pappan åt mitt barn till min syster!!!!!!!
Hahahahahaha....
Marie började aaasgarva och berättade genast!
Förklaringen var att dom två älskar tv-spel och att dom pratat om det länge, men de lät ju urkul!!
Marie brukar säga att om hon o Daniel varit tillsammans hade dom bara suttit och spelat. Och om jag o Richard (maries kille) varit tillsammans hade vi bara suttit och berättat hur mycket vi tyckte om varandra..
Så det är nog bäst att det förblir som det är.. ;P

Bärsele, stud och höjdhopp..

När jag va liten hade jag en docka som hette Emil och såg ut som en bebis. På toaletten där uppe hängde alltid något som liknade en sele.. Spenderade många timmar sittade där inne med tvättkorgen framför mig med massa roliga tidningar. Funderade många gånger över varför selen hängde där.. Men det blev aldrig att jag frågade mina föräldrar om det..
(på tal om att sitta på toa och kolla grejer vet jag att jag i mååånga år satt och kollade på ett blått paket tops av märket Johansson & Johansson som hängde på väggen mittemot toastolen.. förmodligen inte samma paket alla åren med tanke på min topskonsumtion..)
I vilket fall... 
En dag kände jag att jag va lite trött på att bära runt Emil i famnen så jag kom på den ypperliga idèn att hämta selen och bära honom i den ist! 
Så jag trädde i mina armar och satte lille Emil på magen, precis som jag sett mammor och pappor göra med riktiga bebisar!  
Kände mig som en riktig mamma med min bebis och gick stolt ner till mamma och pappa. 
Nu ska jag berätta vad mina föräldrar såg..
Deras lilla dotter kommer med sin docka på magen i pappas svettiga äckliga otvättade suspensuar ...

Saker man gör när man är liten glöms aldrig bort.. Speciellt inte saker som hände i skolan. Om någon kissade på sig t ex, då kommer det ofta upp fortf om man av händelse råkar prata om personen.. typ "Du vet han som kissade på sig på gympan" " Han som hängde i gardinerna" " Han som alltid fes" "Hon som bröt benet i dungen på rasten" and so on.. vågar inte ta riktiga exempel.. Folk kan ta illa upp... ;P
Såna småsaker kommer man fortf ihåg och man identifierar personen med händelsen. Detta är ju inte alltid så kul kan jag tänka mig..
Ännu värre är det från när man gick i högstadiet.. Om man inte umgåtts med personen efter man slutade nian tror folk att personen är likadan.
Det fanns väääldigt klara uppdelningar bland eleverna.. Dom sk
Studen
Hip Hopparna
Rassarna
Satanisterna
Sportnördarna, dom vanliga Nördarna
Coolingarna
Musikerna
Dom populära och dom bortglömda..

Var man ansåg sig själv höra hemma kan nog varit långt ifrån vad andra tyckte...
Jag gick nog själv genom några av grupperna..
Enligt min syn på det hela blev det blandad kompott.. lite dom bortglömda, nördarna, studen, musikerna (klarinetten ni vet...) och en otippad släng av satanism på slutet...
Men som sagt.. Vem vet vilket fack andra satte en i...
Grupper jag med all säkerhet vet att jag inte tillhört är iaf rassarna och sportnördarna...

På tal om sportnördar... Vet ni om att vår gympalärare Christel Granelli tog in mig på sitt kontor i nian och sa till mig att jag behövde inte vara med i höjdhoppstävlingen på idrottsdagen.
Anledningen var att i åttan när vi hade en sån tävling rev jag på 0.95 m... dom 3 första försöken.. fick 3 extra.. men det hjälpte inte..
ALLA andra eleverna klarade minst 1.05 m.
Kollade på resultatlistan.
Jag var sist. Allra sist. Själv....
Så sportnörd? I wish... 


TOPS!!


Pilla lite med tops..

Är det bara jag eller är det fler som tycker det är extreeeemt skönt att pilla i örat med tops? Detta är kanske inget man pratar om isf.. Men nu heter jag ju Camilla Magnell och har inte alla hästarna i stallet när det gäller att prata om vissa saker..
Alltså jag har tyckt detta som jag va liten.. Blev alltid besviken när mamma eller pappa skulle kolla öronen o där inte va nåt.. Snälla, snälla! Pilla lite ändå.. Kommer ihåg att jag önskade att jag hade vax i öronen. (haha...okeeej liksom..) Va sjukt avis på min kusin som hade och och fick pillat (rätt äckligt ord faktiskt..) med tops jätteofta... Kunde inte för mitt liv förstå varför kusinen hatade det och blev jättearg varje gång... Önskade sååå att det va jag...
Hade det inte varit väldigt äckligt och onormalt hade någon gääärna fått göra det på mig även i vuxen ålder...  Men tycker det är NÄSTAN lika skönt att göra det själv, så det får duga.
(Herregud.. Ska jag verkligen skriva detta.. )

Nästan lika skönt är det att göra ett konstigt ljud så att det vibrerar mellan öra och hals.. Låt mig förklara närmare gott folk..
Ibland kliar det ju liksom inte i örat och inte i halsen utan mitt emellan.. Man kan ju inte köra in topsen hur långt som helst och man kan ju inte sticka ner handen i halsen heller.. (fan va grose=engelska för äckligt. fick googla hur man stavade det..)
Iaf. För att komma åt denna döda vinkel kan man göra ett konstigt ljud med munnen så att det vibrerar skönt just på det rätta stället! SJUUUUUUKT skönt!!!! (de här blir bara värre och värre ju..)
Hade jag vetat hur man lägger in en ljudfil hade jag gjort det.. ;P
Har vänner som gör andra MYCKET konstigare ljud för att komma åt.. Ni ser ju som fåglar som satt i halsen!!!! (Inga namn nämnda.. Jonas o Julia!!!!!!!)
Så mitt ljud är INGET mot dom!! Jag ser iaf inte lika rolig ut som dom.. så det så...
Min familj blir jättearg på mig när jag gör det.. Förstår inte..

Shit. Detta blev ett jätteäckligt inlägg ju..
Får för allas skull sluta skriva nu så det inte blir värre....

Ny Stalker, rekordticks och Guds skönhetsfördelning.

I´m back! Shit vilken jävla abstinens jag haft!!! Har inte hunnit skriva på länge.. Och jag som har haft sjukt mycket viktiga åsikter och tankar jag velat dela med världen! (vilka jag dock tyvärr glömt nu.. sören också..)
Så som vanligt vet jag inte vad som kommer skrivas...

Anledningen att jag inte kunnat skriva är att jag fått ligga lågt eftersom jag fått min alldeles egna "stalker".... Nämligen Nova-Li...
SHIT MY GOD!!!
Hon är som ett plåster!
Ett väldigt våldsamt plåster..
Hon klättrar på mig heeela tiden.
Drar mig i näsan..
Pillar mig i näsan..
Petar mig i ögonen..
Drar i mina ögonfransar..
Drar mig i håret..
Kniper mig typ överallt..
Skallar mig...
Suger på mig..
Snorar på mig..

Dessutom förstör hon allt i sin väg! Hon drar ut precis allt hon kommer åt!
Öppnar alla skåp. Smäller med toalocket. Tuggar på alla skor. Äter kattmat, papper och allt som kan tänkas. Hon kör runt alla stolarna i vardagsrummet. (gärna med Sune på)
Hon är besatt av att gå... Min rygg går typ sönder...
Hon hittar på nya hyss hela tiden. Jag kan inte lämna henne en sekund utan att hon får tag i nåt.
Jag är sååå trött..
Men fan va rolig hon är! Hon snackar (skriker) konstant! Hennes ljudnivå på rösten är inte av denna värld..

Det blev visst lite mammabloggande..:)

Jag har skrivit lite om ticks innan..
Häromdagen såg jag nåt som slog alla jag någonsin sett..
Jag möter en kille som går helt normalt som vem som helst.
Men plötsligt tvärstannar han.
Tar upp ena handen på huvudet och andra på magen och börjar klia sig hysteriskt! (som en apa typ)
Efter detta följer en hel serie med skitkonstiga rörelser. (vilka jag inte kan förklara, funderade ett tag på om jag skulle göra en rekonstruktion själv och lägga i så ni skulle få se.. men de är kanske lite att ta i?)
Jag har aldrig sett någon liknade! De va som om de va en hel ritual!
Tänkte att nu måste dom ha börjat spela in Dolda kameran igen! (vilket gjorde att jag blev lite distraherad och började tänka på hur jag skulle se ut på tv..jag är ju känd för att göra väldigt mkt grimaser hela tiden..)
Till slut började han gå igen..
När vi gick förbi varandra höll han huvudet nerböjt men tittade upp på mig generat och log. (sjukt likt Richard Gere och min systers sambos systers sambo Micke BTW... och nä, jag stammar inte..) 
Då undrar jag va han tänkte...
Var han medveten om sitt tvångsmässiga beteende? (om de nu va på riktigt) 
Vad det ett sånt leende typ "ja, jag vet va du tänker..."
För dom flesta är nog inte medvetna om sina ticks.. Men när man har så här mkt kan man ju inte undgå att märka det väl? Iofs räknas det kanske inte som ticks längre när det är massa saker efter varandra...
Jag kunde inte hjälpa det men jag skrattade ju inombords.. Det såg onekligen sjukt kul ut... Stackare...
Dålig karma... skit också...

Jag har blivit så lat så att jag har nästan slutat sminka mig.. Trodde ALDRIG i hela mitt liv att jag någonsin skulle komma till det. Jag är fan skiiitful utan smink!!! (JA!!! Jag vet att man inte ska trycka ner sig själv så osv...) Men jag ser sjuk ut typ, som att jag inte sovit på en månad. Jag fick ju tyvärr inte något naturligt pigment, vare sig på kroppen, ögonfransar eller bryn..
Jag fick däremot en ljusrosa färg på ögonlocken!! Men hallå??? Why liksom???
Mer än en gång i mitt liv har folk trott att jag använder rosa ögonskugga.. (vilket iofs kan vara jättefint, men ser lite roligt ut om man inte har något annat smink...)
Iaf... De började med att jag slutade med ögonskugga... sen puder... sen underlagskräm.. sen mascara..(läppstift har jag ALDRIG behövt.. tyvärr... Gud glömde ge mig läppar.. skit o mög..) 
Dom flesta kanske inte sminkar sig med allt detta till vardags, men jag tycker att det hör till lite när man jobbar som frisör...
Mascara är det absolut viktigast i en sminkning för oss som fick ljusa ögonfransar. Det gör så sjukt stor skillnad! Men nu är det så att jag har en mascara med två ändar, en med vit o en med svart färg.. Och det är extreeeemt jobbigt att sätta på båda... (vilken jag köpte i hopp om att bli lika snygg som min syster som använder den... men ack...) Tacka vet jag den traditionella mascaran med bara svart!

När vi ändå pratar om systrar o så.... Hur är det egentligen med Guds fördelning av skönhet och så i familjen?
Ja.. Lite si sådär kan jag tycka...

Min äldsta lillasyster blev så här:
Lång
Smal
Sjukt vacker
Smart

Min minsta blev såhär:
Lång
Smal
Brun
Sjukt snygg
Cool

Jag blev såhär:
Kort
Rund
Blek
Söt? (säger pappa iaf...)
Glad? (pappa säger iaf att jag kan lysa upp ett rum...)

Ja, va hände här då kan man ju undra? ;P

 


RSS 2.0