Sjuke jävel eller djävul?

"Kom i form med Anna Anka" suger. (moget att skriva så) Men seriöst. Det är så pinsamt dåligt!!
Jag har ändå varit en av dom som sett henne som bra underhållning innan, men herre Jesu nam... ( ???? ja, vad är det egentligen gamlingana säger???) Säger bara: LÄGG NER FÖR HELVETE...
Tacka vet jag "Biggest loser"! (inte de svenska då..)
Jag blir sjukt taggad att träna när jag ser det, men lyfter ändå inte röven ur soffan.
Min sjukgymnast lyckades nå mig vid ett tillfälle, när han syftade på en viss tjej med sjukt snygg kropp o sa att om jag bara gjorde som han sa, skulle jag kunna se ut som henne.
Han fick min fulla uppmärksamhet. Sen gick jag hem o glömde det på vägen. Attans.

Känner att det kanske är dags att bli gravid snart igen så jag kan gå ner i vikt. (för det är ju DET som de handlar om) Det är ju uppenbarligen det enda som fungerar på denne svensken. Jävligt jobbig diet bara... Spy i 9 månader va ingen hit. Och det blir liksom livslånga konsekvenser... :S

Idag va jag på RMC o hämtade mina mediciner inför äggdonationen. Hade hoppats på att få ha börjat tidigare, men ibland bryr sig inte kroppen om mina planer. (ungefär som när jag vill gå ner i vikt..)
Men nu är det äntligen pågång/på gång!! (hade jag orkat, hade jag googlat den rätta stavningen)

På söndag börjar jag ta ett nässpray som sätter mig i klimateriet typ. Wiho! Spännande hur vi ska överleva mer humörsvängningar än vad jag redan har...
Snälla Daniel! Lämna mig inte!!!

Efter det börjar jag sticka mig i magen med hormonsprutor som ska göra att jag producerar massa ägg!! Fick provsticka i fettet idag.. (Inga problem att få tag i det..)

Runt Lucia bör dom små liven (?) vara redo att befruktas, så då plockas dom ut, (skönt, så att jag inte måste ligga med papporna..) befruktas o sätts in i de 2 kvinnorna!!!

Det är verkligen sjukt häftigt att man kan göra så. (vad är det för språk jag använder egentligen?? Låter ju som nån jävla tonåring..)
Har längtat så himla mkt!! Snälla Gud, låt det bli barn!!! 
Kan inte tänka mig en bättre julklapp!!  
Det är ju tyvärr inte säkert att det funkar, men jag ökar ju iaf chanserna för 4 personer att bli föräldrar! Mer kan jag ju tyvärr inte göra.. :(

Peace out Rabbit!
(shit va het Eminem är i den filmen, vilket är sjuuukt konstigt eftersom han egentligen är ful som stryk)
Over and out.

Förresten, skönt att Lasermannen är fångad. Hoppas veeerkligen att det är han nu bara...
Sjuke jävel. (egentligen borde det väl heta: Sjuke Djävul?? Fast det heter det kanske? Men på min underbara svedaladialekt låter det som jävel.. Bara så ni vet..)

Efter det sista jag skrev inom parentes, lever jag ju upp till bloggnamnet iaf...


RSS 2.0