Jag överlevde. Men med minnesluckor....



Jag gjorde det!!!!! Jag klarade stå o prata inför över 40 personer utan att svimma !!!!
Jag va nervös, men de va inte alls så jobbigt som jag trodde. Men nu kände jag ju iofs alla också. (Har lite minnesluckor men försökte bara ta det lugnt så jag skulle komma ihåg vad jag skulle säga...) 
Fick höra talet sen.. OMG vad jag pratar konstigt och jag är nog rätt skånsk eller?

Så då va kalas o namngivning över för lillan.. Pust... Jag överlevde.. Nätt o jämnt iaf..
Har planerat detta i typ 2 månader o de va över på ett par timmar...
Det mesta gick som planerat.. Det enda va väl att någon klant ställt sitt glas med päroncider intill kladdkakan, och sen hade det vält, så de va cider över halva kakan.. De va nån som kommenterade att de va någon annorlunda bismak, men de va inte helt fel...
Glasyren räckte inte till alla muffinsen.
Och morotskakan såg ut som om något barn hade lekt med den först o sen hade vi lagt den på fatet! :)
De va meningen att hallonen skulle täcka chokladtryffeltårtorna men de bidde lite snålt.
Och ja, där va skitkallt!
Men detta va bara smågrejer som förhoppningsvis inte märktes så mkt!
Så jag är mycket nöjd!!

Cermonin blev bra, va lite orolig över att den skulle bli fattig, men syster Marie hade skrivit ett jättefint brev som Richard läste upp och Farmor Anki läste upp en dikt. Dessutom Sjöng min äldsta vän Lina helt fantastiskt, hennes man spelade fiol, Johan gitarr o Daniel nån trumma.. Det va sjuuuukt fint!!!!!

Hade valt Bubbley med Colbie Caillat och Halo med Beyonce. Den första skrev jag om texten en del eftersom vissa saker inte passade alls och det blev jättebra faktiskt! Halo va så alla håren reste sig på armarna. När lillan va nyfödd så hade jag den i huvudet i flera veckor, så jag gick o nynnade på den hela tiden. (därav mitt val av låtar)

Alltså shiiit va presenter!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!
Allt va jättefint!! Massa roliga leksaker, böcker, fina kläder, underbara smycken och olika fondkonton, presentkort och såklart hennes röda fina vagn!
MEN.... Kommer ALDRIG förlåta mamma o Marie för en av deras presenter.. 100 BOLLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom är ÖVERALLT.... GAAAH!!!!!!!

Tusen tack för all hjälp, alla presenter och för att ni finns i våra liv! Love you!!!


OH vilken fin ICA-påse!!!

Min dotter har blivit 1 år!! Maj sweeeeeet Lord!!! Vad hände liksom?

Utanför är det Malmöfestival..  Jippiejoo... Nu kryper alla märkliga människor ut ur sina hålor.. Läskigt.. (Ungefär
som på Svedala marknad..) Den ena ser värre ut än den andra! Massa bråk, fylla o kriminella aktiviteter överallt.

Lite negativt skrivit kanske men jag är så trött på att något som ska vara en rolig folkfest drar så mkt idioter!
Dessutom blir folk så jävla högljudda!! Varje kväll skriker folk utanför Nova-Lis rum som om dom gör det bara  
för att väcka henne! Och moppekillarna ska vi inte tala om.. Skulle kunna sätta en kula i huvudet på dom!! (Om inte hjälmen varit i vägen..) Det låter så iiiiin i bomben när dom gasar förbi, det ekar mellan husen..

Inom 10 min har det kommit 4 st nu.. Eller de är kanske samma som inte kan bestämma sig vilket håll han ska??
Whatever.. stööörigt iaf!!!

Time-out på tv.. Robert Gustafsson träffar funktionären när han kastar spjut.. Pepe Eng: " Om funktionären är död räknas inte kastet."

Uppmärksammade en registreringsskylt idag.. De e kanske lite låg humor, men jag hade sånt jobb att få ett bra foto så jag måste lägga in det... Va ju tvungen att köra ifatt..




Idag när jag tömde soperna la jag märke till hur irriterad jag blev när jag letade efter en ny plastpåse som skulle passa sopkorgen.. Hittade bara massa små jävla påsar!! Blev så frustrerad! Varför har man massa små som man ändå inte använder?? Dom kan man ju likabra slänga direkt ist för att spara ju!! Funderade en stund över om jag skulle sortera ut dom jävlarna men ack nej, de orkade jag inte..

Men det fick mig att börja fundera över min historia med plastpåsar.

Jag har sen så länge jag kan minnas samlat på dom. Helt omedvetet. Eller iofs måste jag ju varit medveten om de varje gång jag såg alla.. Men helt oplanerat då, kan man kanske säga.
Det har inte varit så att jag vill samla och tänker: Oh, vilken fin ICA-påse! DEN måste jag spara!!

De har bara blitt så bara... 
När jag bodde hemma va det fullt av påsar under hela sängen..
Usch. Lite sjukligt. Eller iaf äckligt...

Lite då o då hittade jag nyinköpta kläder i nån påse. Vilka iofs inte var så nyinköpta längre eftersom det ofta gått ett tag o jag glömt ta ur dom ur påsen när jag kommit hem bara..
Andra normala människor (tjejer) tar upp sina kläder direkt o provar dom igen när dom kommer hem. Själv lät jag dom ligga kvar i påsen på golvet o råkade skjuta in den under sängen med alla andra påsar...

Mitt påsberoende finns nu kvar genom att jag har oftast en påse med mig när jag ska något.. Jag är dålig på att packa upp ur dom.. Jag har tom alla mina trosor i en, strumpor i en o Bh:ar i en.. I en låda då alltså..
Dom flesta andra jag känner brukar förflytta sina saker i en väska eller nån fin tygpåse, men de funkar ju inte för mig eftersom jag tar ny varje gång, eftersom jag inte packar upp dom.. Fattar ni hur svårt det är för mig att hålla reda på mina saker?

Komplex...

Nova-Li ligger i vår säng och myser. Som vanligt ska hon dra mig i näsan.

Camilla: "Dra pappa i näsan istället! Var är pappas näsa??"

Daniel: "De är roligare att dra i din, för den är större!

C: "Va??? Tycker du jag har stor näsa??"

D: "Nej, inte jättestor.."

C: "Inte jättestor???? Då tycker du den är stor!!!"

D: "Den är ju inte liten.."

C: "Ah nä.... Jag har stor näsa..."

D: "Nej, men asså inte stor näsa, men du har stora näsborrar!"

C: "Va???? Har jag stora näsborrar?? Åååå!! Nu fick jag ännu ett komplex..."

D: "Men..jag har jättesmå näsborrar.."

C: " OCH?? Du tycker att jag har stor näsa.."

D: " Kanske inte stor.. Men lång!"

C: " VA???? Buhuu..."

"Dölj Camilla"

Sova.
Nähä..
Inte i natt heller?
Lillan vaknar ju ändå snart...
Stackarn är sjuk och har haft jättehög feber.. Mitt älskade lilla hjärta!♥

Är så jäkla hungrig.. men det är nog inte bra att äta efter midnatt.. Eller är det redan efter 18?? ;)
Varför blir man hungrigare när man ätit mycket?
Om man varit på ett kalas eller nåt t ex och ätit så mycket så de känns som man ska spy typ (så känns de iofs alltid för mig eftersom jag hinner äta upp innan jag satt mig vid bordet. Typ. Ev lite överdrivet.) och man trott att man ALDRIG kommer bli hungrig igen, det är då, några timmar senare som hungern går till attack helt oväntat. 
Då sitter en burgare gött på vägen hem!

Nu när jag går hemma äter jag oftast inte frukost förrän 12-13-snåret (om jag har nåt hemma) och sen äter vi när Daniel kommer hem vid 16.30. (om vi har nåt hemma) Klarar mig gott o väl med dom två målen. MEN, om jag jobbar måste jag äta frukost, annars blir jag sjukt hungrig. Och lagom till lunch är jag helt utsvulten!! Och när jag slutar är det dags igen. Varför blir man så mkt hungrigare när man jobbar? Det är mer fysiskt krävande att springa efter lillan hela dagarna än att sälja strumpbyxor...
Herregud... Är det någon överhuvudtaget som tycker detta är intressant?? Fast min blogg är ändå döpt till "A Blog About Nothing" så jag får väl leva upp till det.....

Nu är det fredagsmyyys!!! Fick precis den på hjärnan. Jag HATAR den. Jag är ledsen, men jag blir sjukt provocerad av att se alla statusuppdateringar på fb varenda jävla fredag då 75 % skriver Fredagsmys.. Förlåt...
Angående statusar.. Diskuterade det med en vän nyligen. Hon kan sitta en halvtimme och försöka komma på något att skriva.. Själv får jag hejda mig från att inte uppdatera hela tiden. Kommer på saker att skriva hela tiden. Dom är väl iofs ungefär lika intressanta som det jag skriver i bloggen, men ändå... ;) Det har blivit lite sjukligt nästan...
JÖSSES!!! Allt jag skrivit blev precis helt blått!!! Trodde det skulle raderas! Blev helt svettig. Men det löste sig. Puhh... Känns som jag lurade döden.
Iaf... Vi kom fram till att hennes mål va att komma fram till bra statusar och mitt mål var att inte skriva så många så att folk skulle trycka "dölj Camilla".... Vilket jag skulle tro att en heeel del gjort redan... ;P 
 
Hoppa tillbaka 3 rader! På tal om att lura döden... När jag bytat bajsblöja på Nova-Li slänger jag dom i sopnedkastet. Och är det innan kl 12 på dagen är det stor risk att jag inte är anständigt klädd. Och eftersom jag vill slänga den fortast möjligt och eftersom jag är väldigt lat orkar jag inte klä mig för att öppna dörren, gå 2 steg (ok, 4 för mig o dvärgar, FÖRLÅT! Little people, 2 för en normallång person) fram till nedkastet o sen tillbaka.

Så, såhär går det typ till varje förmiddag:
Jag öppnar dörren lite lite lite..
Sticker ut huvudet. Kollar så kusten är klar.
Snabbar mig ut. (inte lönt att springa, man hinner ju inte få upp farten ändå)
Slänger blöjan.
Snabbar mig in.
Stänger dörren och andas ut.. Puhh...
Grannarna såg mig inte i bh eller trosor idag heller....

Det här med att jag sticker ut huvudet. Om grannen är där, ska jag bara stänga igen då? Det kan ev uppfattas som lite otrevligt eller?
Och skulle nån komma ut så kommer jag känna mig extremt dum skulle jag tro. Eller iaf generad...
Det är väl konstigt egentligen, skulle jag träffa grannen på stranden hade jag ju inte blivit generad (om han inte var sjukligt snygg) av min klädsel. Ja, jag fattar att det handlar om i vilket sammanhang man är klädd så, men i vilket fall visar man ju lika mycket...

Är fortfarande extremt hungrig. Men det går väl över imorgon.. Hoppas vi har något hemma.. ;)


Extrem ångest!

Ångest, ångest, ångest.
Kl är 01.10. Mina tankar far runt i huvudet som en svärm ollonborrar. Dom vet inte var dom är påväg o dom krockar ständigt med hjärnväggarna. Varje krock står för en återvändsgränd.
Har så mycket att ha ångest över. Eller har jag egentligen det?
 
Pengar. Har sån ångest över pengar. Över vilka pengar kan man då fråga sig? Där finns ju inga.

Jobb. Måste ha mer jobb. Klarar mig inte på dom få timmarna jag har på Wolford. Behöver heltidsjobb. Men ska jag vara borta från lillan så mkt? Om jag forts inom handels blir det sena kvällar. Slutar tidigast kl 18. Om vi inte bor i Malmö, hur dags är jag då hemma? Kommer jag hinna träffa henne en timme på kvällen o sen ska hon sova? Hur mkt ska hon behöva vara på dagis? Vet inte ens var hon ska gå på dagis. Har inte fått besked än.

Hus. Har hittat ett hus i svedala vi vill ha. Tror jag. Har givit gubben ett bud. Allt tar en himla tid. Han är velig. När ska vi isf flytta? Vi har 3 mån uppsägningstid på denna lägenheten. Lillan är anmäld till dagis från 1 nov, men som sagt, har inte fått besked. Om vi t ex flyttar i dec kan hon ju inte börja i Malmö o sen en månad senare flytta till ett i Svedala. Och man har 2 mån uppsägningstid på dagisplatsen vare sig (särskrivning?) hon börjat eller ej. Om vi skulle flytta i dec o hon börjar i nov i Svedala, hur gör vi med hämtning o lämning? Vi har bara en bil.

Har fått mitt jobbschema och enligt det behöver lillan vara på dagis onsdagar o torsdagar mellan 13.30-16.30 mitten av nov-dec... Det är jättelite! Det bästa hade varit om hon inte hade behövt gå alls i år. Det hade löst en hel del. En vän har sagt att på onsdagar (eller va de torsdagar?) börjar hon inte förrän kl 17, så då kan hon ha henne. Så om någon hade kunnat ha henne (nu har jag stirrat på ordet henne så länge att det ser heelt konstigt ut..) den andra dagen hade det varit löst. Handlar ungefär om 6-7 ggr skulle jag tro. NÅGON?? (mot betalning såklart) Men undrar om vi bor i stan eller i Svedala då? Om vi bor i Svedala måste jag hinna ta mig till jobb också. Börjar kl 14. Så ev måste hon lämnas kl 13.. Varför håller jag på såhär??? Jag kan inte lösa detta just nu ändå!!!

Tillbaka till huset. Från 1 okt är det nya regler ang bolån. Man får bara låna 85 %. Vi har fått ett lånelöfte som gäller ett halvår. Efter det kommer vi inte kunna köpa något eftersom vi inte har någon kontantinsats. Vilket betyder att vi måste handla nu. Det sjuka är att ett hus i den prisklassen vi kollar kommer kosta oss ungefär lika mkt som vi betalar här idag.
Hade det inte varit för dessa stressmoment hade jag gärna bott kvar i stan ett tag till. Trivs jättebra ju.

Om ett par veckor är det kalas o namngivning för lillan. Att ordna sånt är det värsta jag vet. Blir så stressad. Komma ihåg allt. Fixa allt. Baka. Handla. Organisera. Dukning. Musik. Tal. Prata inför folk. Kommer förmodligen inte komma ihåg något jag sagt. 

Har i en månad nu haft ont i magen och mått illa. Känner mig jättekonstig. Är extremt trött och känner mig nere. Min hy är jättedålig. Rygg o nacke ska vi inte tala om.
Känns som om allt är i obalans.
Påminner otäckt mkt om när jag va gravid. Men har gjort 3 test, sista senast häromdagen, och jag är INTE gravid. (har dessutom p-stav..Så. nu vet alla det..)
Har funderat mkt över vad som är fel.
En vän till mig sa det till mig idag.
Stess. Det är stress.
Så sjukt. Så logiskt. Så onödigt.
Har jag saker att oroa mig för egentligen?
Skapar jag allt själv?
Jag menar, Daniel är i samma båt och han sover gott om nätterna.
Eller är detta helt enkelt ett kvinnligt drag?

Sär-skrivningar och en hot-dog tack!

My sweeet Lord!!!! Skummade några av mina inlägg (eller nej, nu ljög jag, kan faktiskt inte skumläsa.. måste läsa varje ord annars fattar jag inte.. ;P) och shit vad jag gör många särskrivningar!! (Vilket kära Malin Mårtensson, numera Mårline lärt mig vad det är, eftersom det försvunnit ur mitt vetande sen skoltiden.. som så mkt annat...) 

Så jävla störigt. Daniel började jobba idag och klockan ringde 06.10. Nu är kl 07.10 och jag har fortf inte somnat om.. (blir svårt när jag skriver kanske..) Nova-Li sover som en stock. Fan, jag blir så stressad, vill ju utnyttja varje sekund man kan få sova.. Hela gården ska nog upp vid sju, shit va väckarklockorna tjuter, tror visst dom är snoozare hela högen. Som vanligt är fiskmåsarna vakna. Herregud va dom låter...
Men gå upp för fan!!!!! (grannarna alltså..)

Kan tyvärr inte komma på någon röd tråd till nästa stycke, hade känts bättre om det varit någon bra övergång, men icke. Så jag slänger mig handlöst in i nästa ämne: Hjärnsläpp...

Hade varit ute halva natten med vännerna. Blev som vanligt extremt sugen på korv. Utanför stället vi varit på ser jag en pölseman uppenbara sig. Blir exhalterad o rusar fram.
När jag ska beställa o tittar på pölsemannen tänker jag:
" Hmm... Känner igen honom.. Undrar om han inte växt upp på Roslätt.. Jo, de har han.. Han bodde på vitsippegatan tror jag den hette.. Hans baksida låg intill Malin Ohlins ju.. Så han blev pölseman.. Lite otippat faktiskt.. Nåja..."
Så jag säger:
"En hotdog tack!"
Killen tittar på mig men ser frågande ut.
Hinner tänka:
" Vad är det han inte fattar? E N  H O T D O O O O G..... Vilka fina kläder han har.... hmm..."
Hör mina vänner bryta ihop.
Ser mig omkring.
Tittar ner, där ligger korvarna i varmvatten o ryker.
Bakom killen står rätt mkt folk.
Jag tittar till vänster om mig. Där står den riktiga pölsemannen.
Jag har alltså ställt mig på fel sida vagnen.
Jag har beställt en hotdog av killen som står längst fram i korvkön.
Minnet efter det är som i en dimma.
Men tårarna sputade på både mig o folk omkring oss.

Två av grannarna snoozar fortf. Klockan är nu 07.38.

RSS 2.0