Försök 2. "Intressebloggen"

Idag provar jag intressebloggen! Eftersom jag inte har något intresse är detta lite knivigt...
Mitt intresse är ju egentligen att vara social... Och att festa lite då o då... Pyssel va ett intresse förr men jag tror inte det det räknas längre.. SÅ!! Mitt intresse kommer nu vara mina katter!! (bra va??)

Då börjar vi...

Asså jag har två katter, Bitchen Kajsa och Korkade Sune.. (me loooooove them sjukt mkt asså!!!!)

Min bitch klättrade för 7 år sedan upp på benet på en häst som va ute och red. Ryttaren hörde henne och tog hem de lilla livet. Hon såg för jääävlig ut... (katten alltså) Hon va så undernärd så ögonen stod ut och öronen var opropotionerligt (hade lite problem med ordet) stota ut. Hon va sjuktligt smal och liten.  Stackars lilla Kajsa..

Det blev att jag fick ta hand om det lilla livet! Jag tyckte så mkt om henne så när jag skulle lämna henne till en kompis i 5 dagar för att åka till London grät jag hejdlöst när jag gick därifrån. Jag hade lite sned uppfattning om katter tror jag nu.. Jag va helt besatt av att hon inte skulle vara ensam nämligen.. Körde som en galning hem från jobb o sprang upp för trapporna för att komma hem några minuter tidigare! Jag tackade nej till fester och om jag gick stannade jag bara en stund, sen va jag tvungen att gå hem..  (Psykooooo....)

Jag tänkte seriöst att tänk hur jag hade känt om jag varit ensam hela dagen!!! (Men tydligen är där vissa skillnader mellan katt och människa..) (Nu när jag är mammaledig ser jag inte katterna på hela dagen typ, dom sover konstant visar det sig..)

Jaja.. Iaf! När jag började säsonga i Sälen fick min käre vän Jonas passa Kajsa. Han sa ja till ett halvår och det råkade bli 3 1/2 år...... Men tack vare detta är hon bra uppfostrad! Tack Wood!

Vår andra katt Sune köpte vi på blocket. Han är 1 1/2 år och världens goaste!!

Sune är inte som andra katter. (vilket betyder att han egentligen är precis som andra katter, eftersom ALLA kattägare säger : Min katt är inte som en katt!!)

Kajsa är en riktig katt. Opålitlig, lite arg och ensamvarg. (vilket innebär att hon då är OVANLIG eftersom hon är precis som en katt tydligen är egentligen)
Hänger ni med???

Sune apporterar, dricker ur kranen, älskar vatten, sparris och skinka. 
Kajsa fräser, reser ragg och klöser. (speciellt på Sune)

En dag låg Sune i vasken (som vanligt) och sträcker sig så han sätter på kranen på fullt ös! Han blir dyblöt men flyttar sig inte.. OKEJ??
Han är helt besatt av att alltid följa med folk in på toa. (vilket ibland kan bli lite genant..)
Han är så uppmärsamhetsbehövande så han spinner när han ligger hos Nova-Li och hon drar honom i morrhår o allt!! Han är så snäll och duktig..
Nova-Lis ersättning är nästan lika gott som sparris.. Vilket resulterat i att han ligger med huvudet intill hennes kind när hon äter och att han har tuggat sönder X antal såna suggrejer till nappflaskan. Sjukt störigt..
 
Nu känns det som att jag berättat allt om dom så jag kan i vilket fall inte fortsätta intressebloggen med detta temat...

Nästa blir ego-bloggen.. Spännande.. (Allt måste ju bli bättre än min mamma-blogg, vilket fiasko det va...)


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Får man fråha varför du inte "kan" lägga ut bilder?:S

Svara i min blogg e du snäll:)

2010-04-16 @ 20:34:33
URL: http://mammastheo.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Men det är ju roligare att lägga upp bilder som typ hör till inläggen juh:)

Tack, men ska göra om den så fort som möjligt för har haft den så här i typ 8 månader:S Trött på den;P

Nejfan! Klart jag inte tar illa upp! Din blogg är rolig:) Och vi alla tycker ju om olika saker att skriva om:D

Men blogg är ingen typisk mammablogg iheller för jag palalr inte lägga upp bilder på theo och sånt varje dag haha!;)

2010-04-17 @ 15:34:38
URL: http://mammastheo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Klicka här


RSS 2.0